Hej dziewczyny dzisiaj mam dostać @ jak na razie jeszcze nie przyszła . I mam wielką nadzieję że już nie przyjdzie . Trzymać kciuki Ale brzuch mnie boli jak zawsze przed okresem .
dziewczyny @ miała przyjść wczoraj jak na razie nie ma. Tylko że chyba nic z tego nie będzie bo rano robiłam test i wyszła jedna kreseczka . Poczekam do jutra jak nie przyjdzie to kupie inny test i zobaczę co będzie . Ale brzuch dalej boli jak na @ . Dzięki za trzymanie kciuków
Dziewczyny jak na razie dobrze trzymacie te kciuki Drugiego testu jeszcze nie robiłam poczekam do jutra . Ale dzisiaj brzuch boli jeszcze mocniej niż wczoraj, mam uczucie jakby zaraz miała dostać @ . Buziaki dla Was
no i ??? sama nie wiem co jest. Okresu nie ma już 3 dzień ale dzisiaj znowu robiłam test i wyszedł negatywny. Za kilka dni znowu powtórzę . Brzuch już mnie boli ale okres nigdy mi się nie spóźniał no może raz jak byłam w ciąży z Dominikiem
Dziewczyny u mnie nic z tego . Właśnie przyszła wredna @ Trzeba zacząć kolejny cykl starań . A już tak po cichu zaczęłam się cieszyć że może jednak się udało .
Skinny jak tam staranka w tym miesiącu Bo u mnie to chyba nic t tego nie będzie . Jak miałam dni płodne to mnie jakieś chorubsko dopadło . Muszę czekać jeszcze tydzień bo wtedy ma przyjść @.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum