Ciekawe imiona , takie niespotykane.
Poza tym ja chce zeby bylo to imie polskie ala latwe do wymowienia dla anglikow , no i jeszcze ladnie pasujace do nazwisk Ale mam wymagania co
Bardzo podoba mi sie Igor !! ale maz sie nie zgadza Eh wlasnie do tego jeszcze to dochodzi , z imieniem dla dziewczynki bylismy zgodni , a dla chlopca nie bardzo . Wczoraj jakies dziwne imie zaproponowal , ale kurde nbie moge se przypomniec jakie.
alexa87, szczerze mowiac ja rowniez ale faktycznie dal chlopca jest ciezej wybrac imie... zeby nie bylo zbyt wymyslne i zbyt popularne... bo zauwazylam ze w kilku ostatnich latach wszyscy rzucaja sie na Kubusie
ja osobiscie bardzo lubie to imie ale ile moze byc Kubusiow
Naprawde tragiczne jest to imie tyle jest pieknych imion polskich dla dzieci pomyslcie jeszcze nad tym czy dziecko w przyszlosci nie bedzie mialo do Was pretensji ze daliscie mu wlasnie takie a nie "normalne"
[ Dodano: 2008-08-04, 10:25 ]
Bez urazy oczywiscie
A u mnie jak drugi będzie chłopiec to pewnie będzie Dawid - tak miał mieć na imię mój synek ale jakoś w ostatniej chwili zmieniliśmy na Dominik. A jak będzie dziewczynka to Oliwia , miała być Wiktoria . Ale mój brat dał tak na imię swojej córci .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum