Hej dziewuszki, ja już wie że będzie facet i prawie na 100% bedzie Nataniel Dominik
p.s. widzę, że nie jestem tu sama i nie tylko mnie się to imie podoba anetka Nataniel i Natan to 2 różne imiona choć pochodzenie maja wspólne. A na 2 będzie miał tak jak twój szkrab , po swojej mamie chcrestnej mojej siostrze Dominice
Ludzie rożnie reagują na Nataniela ale nam się podoba i to najwazniejsze alexa87 zwasze możecie dać synkowi takie imieę jakie przyniesie mu dzień urodzin tylko że czasem te imiona bywają straszne
motylek ja mojego urodziłam w Stanisława i jakoś sobie nie wyobrażam żeby mi mały Stasiu latał po domu Chociaż jak leżałam na porodówce i przyjechał mój dziadek to się go pytaliśmy czy lepiej Dawid czy Dominik . A on na to że najlepiej Stanisław bo dzisiaj jego imieniny
Hehe Patryk też fajnie jak byłam mała to miałam lalkę bobasa- na imię miał Patryk i to był jedyny chłopak bobas bo wszystkie koleżanki miały dziewczynki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum