Profil: Imię: Alicja
Im. dziecka: majowy dzidź
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-28, 14:51
Aneta napisał/a:
. A bywa też tak że po odstawieniu tabletek cykl się rozreguluje i trzeba wtedy czekać aż się unormuje.
Oj bywa, bywa. Ja na uregulowanie cyklu czekałam 3,5 roku!!! I jeszcze lekarz mi wmawiał, że zawsze tak miałam Może to głupie, ale uregulował mi się w momencie, kiedy zaczęłam brać kwas foliowy
Ja spotkalam sie z takim stwierdzeniem , ze badania w kierunku bezplodnosci zaczyna sie robi po roku bezowocnych staran ; a przecietnie zdrowa para stara sie o dziecko okolo 6 miesiecy i to jest norma.
A ja poszłam do gina z powodu nadżerki, i przy okazji okazało się, że mam PCO.... A staraliśmy się z mężem od 9 miesięcy, więc nie poszłam z problemem bepłodności, a tu takie smutne rzeczy się okazały
Ale mówi się "trudno", i trzeba żyć dalej.. to nie łatwe, ale cóż... teraz jestem w trakcie leczenia - może się jednak uda, bo 30% kobiet z PCO zachodzi w ciążę
To prawda , duzo sie slyszy ze kobiety , ktore nawet mialy nigdy nie moc zajsc w ciaze zachodza .
Trzeba tylko nie tracic nadziei i sie nie zalamywac .....
Wiem, dziewczyny Jutro robię test ciążowy - może tym razem się udało, a jak nie, to trudno - kolejny miesiąc "walki" przed nami i znowu zastrzyk, i znowu te tabletki.... aż do skutku
Alexa, dzidziuś to nasze marzenie, więc nie możemy się po prostu poddać. Najwyżej pójdę na operację, a jeśli to nie pomoże, to wtedy zaczniemy się zastanawiać, co dalej
roksiakb, ja tez wierze ze sie uda bo mojej kolezanki kuzynka miala ten sam problem (nie wiem co dokladnie robila) ale zaszla w ciaze i jest teraz najszczesliwasz mamusia pod sloncemm
takze walcz i sie nie poddawaj ja tez trzymam kciuki i na pewno sie uda
Dzięki, dziewczyny - jesteście kochane... Robiłam test - tym razem się znowu nie udało.... Eh... Trochę mi się przykro zrobiło, ale cóż... Teraz znowu czekają mnie co 2 dniowe wizyty u gina. aż do skutku
roksiakb musisz wierzyć i być dobrej myśli . Na pewno Wam się uda. Ja też zaczynam kolejny miesiąc starań. Właśnie skończyła mi się @ i tylko czekać na owulację . roksiakb trzymam kciuki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum