Album Szukaj   Rejestracja  Profil   Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Tytuł: Najlepszy wiek dla dzidziusia ?

Najlepszy według Was wiek na świadomą decyzję o zajściu w ciążę
18 - 20 lat
0%
 0%  [ 0 ]
21 - 23 lat
31%
 31%  [ 5 ]
24 - 26 lat
50%
 50%  [ 8 ]
27 - 30 lat
18%
 18%  [ 3 ]
ponad 30 lat
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 16
Wszystkich Głosów: 16

Autor Wiadomość
alexa87 

Informacje:

Profil:
Imię: Aleksandra
Wysłany: 2008-08-02, 13:32   

Masz racje ze kazdy ma cos do zaoferowania . Napewno im czlowiek mlodszy tym cierpliwszy i bardziej wyluzowany . No i wiecej sily . Pogra z dzieckiem w pilke itd jak podrosnie , ze starszym to roznie bywa. Wiem po moich rodzicach , bo moja najmlodsza siostra urodzila sie jak mama miala 35 lat . Teraz nie maja juz tyle sily zeby sie nia tak zajmowac jak mna i druga siostra w wieku 10 lat .
Tez mama opowiadala ze mimo iz moj porod ( czyli pierwszy ) byl niebezpieczny , dlugi i wogole a ostatni najszybszy to uwaza ze najgorzej jej sie rodzilo i dochodzilo do siebie , po prostu cialo juz nie takie jak 20 latki i ten wysilek duzo bardzoiej sie odbija na organizmie...

kasia4

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-09-11, 13:16   

Ja uważam, że to indywidualna sprawa każdej kobiety. Ja urodziłam pierwsze dziecko mając 21 lat, a drugie 2,5 roku później. I cieszę się. Owszem jeszcze długa droga przede mną, ale biorąc pod uwagę zdrowie i wiek to nie wiem czy teraz bym się zdecydowała na dziecko. Ale każdy ma na ten temat inne zdanie. :-)

Odpowiedz do tematu