Masz racje ze kazdy ma cos do zaoferowania . Napewno im czlowiek mlodszy tym cierpliwszy i bardziej wyluzowany . No i wiecej sily . Pogra z dzieckiem w pilke itd jak podrosnie , ze starszym to roznie bywa. Wiem po moich rodzicach , bo moja najmlodsza siostra urodzila sie jak mama miala 35 lat . Teraz nie maja juz tyle sily zeby sie nia tak zajmowac jak mna i druga siostra w wieku 10 lat .
Tez mama opowiadala ze mimo iz moj porod ( czyli pierwszy ) byl niebezpieczny , dlugi i wogole a ostatni najszybszy to uwaza ze najgorzej jej sie rodzilo i dochodzilo do siebie , po prostu cialo juz nie takie jak 20 latki i ten wysilek duzo bardzoiej sie odbija na organizmie...
Ja uważam, że to indywidualna sprawa każdej kobiety. Ja urodziłam pierwsze dziecko mając 21 lat, a drugie 2,5 roku później. I cieszę się. Owszem jeszcze długa droga przede mną, ale biorąc pod uwagę zdrowie i wiek to nie wiem czy teraz bym się zdecydowała na dziecko. Ale każdy ma na ten temat inne zdanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum