Profil: Imię: Alicja
Im. dziecka: majowy dzidź
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-31, 10:19 Nasze zdolności
Jest coś w czym jesteście dobre? Bo ja to chyba w spaniu Jak byłam mała to byłam bardzo sprawna fizycznie, nieźle biegałam i brałąm udział w konkursach recytatorskich. Teraz nic z tego nie zostało I tak naprawdę to nie jestem w niczym dobra, poza tym co już napisałam wyzej i awanturnictwem Żałuję, że nie mam hobby ale tak naprawdę nic mnie nie pociąga i bardzo zazdroszczę ludziom którzy mają albo dar albo poprostu chęci do robienia czegoś. Choć po cichutku marzę zeby kiedyś spróbowac lepienia w glinie, a konkretnie na kole garncarskim.
ja bardzo lubie rysowac,haftowac, szyc i przymierzam sie do robotek na szydelku ale narazie jakos czas mi nie pozwala,a jeszcze lubie uczyc niewielkie grupki dziewczyn do tanca np. w szkole byl konkurs na najlepszy taniec zespolowy i moja grupa wygrala.
Nasza choineczka, w tym roku nieco mniejsza niż zwykle ze względu na oszczędność miejsca w naszym małym mieszkanku (niemniej jednak prawdziwa pachnąca ); gwiazdki śniegowe sama wycinałam:
A tak zwykłe roslinki doniczkowe przystroiłam świątecznie na Boże Narodzenie :
Stroik świąteczny wykonany własnoręcznie (oczywiście koszyka sama nie wyplatałam ):
A taki świąteczny dizajn na telewizorze :
A tu srebrne Mikołajki z rózgami w wazonie na okno:
Złoty stroik "orzeszkowy" czyli świąteczny akcent przy kompie
I żeby było świątecznie już przed wejściem do mieszkanka:
Dzięki Kobitki. A tak odnośnie tych "kieliszków" to świetna sprawa, ponieważ wykorzystuję je praktycznie przez cały rok, tylko zawartość zmieniam w zależności od okoliczności. Na Wielkanoc miałam w nich miniaturki narcyzów (korzonki były obmyte z ziemi) w niedużej ilości wody i dołożone do każdego kieliszka inny kolor sizalu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum