A ja mam 2 psy: owczarka szkockiego - taki poczciwy "Lessie", staruszek już głuchy, zębów nie ma ale kochany, ze schroiska go zabraliśmy Mam też cocer spaniela rudego- młoda wariatka. Jest rudy kot dachowiec i są 2 papużki faliste- takie małe zoo.
Swoją drogą to ciekawa jestem jak pieski, zwłaszcza spanielek będzie się zachowywał jak pojawi się maluch?? Macie może jakieś rady, jak przygotowac psa na przybycie dziecka???
motylek jak ja urodziłam małego to kładłam przy nim pieluchę tetrową przez 3 dni. Potem mąż zabrał ją do domu i dał Reksiowi . Ten ją cały czas wąchał i poznawał nowy zapach Jak przyjechaliśmy że szpitala to pies zachowywał się normalnie nie był zazdrosny .
A co do zwierzątek to naprawdę masz zoo w domu
to jest piesek slodziak - kazdego lubi , dopoki jej nie podpadnie Jak jakies zwierzak nie zacznie ona jest slodka jak miod
Twoj tez fajniutki
Koty lubie tylko na zdjeciu skinnybitch, wiec moge powiedziec spokojnie ze sliczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum