Ja mam obecnie kroliczka Charliego , ktoremu planuje kupic jakies male towarzystwo i kundelke Nale , ktora niestety jest teraz w Polsce i moze niedlugo do nas przyjedzie .
Poza tym marze o hodowli psow To moje ulubione zwierzeta
A wy co macie?
A ja mam dwa pieski kundelki Misia i Reksio . Była jeszcze Aza i Misiek ale już odeszły ze starości . Wszystkie 4 psy były przybłędami wzięłam je z ulicy. Zawsze marzyłam o tym żeby mieć rasowego Labradora ale zawsze znajdzie się jakaś przybłęda i ją przygarnę. Mój mąż mówi że jestem taka psia mama
Wiesz u mnie tak samo ,mam to po mamie . Ona zawsze marzyla o charcie ale przyblakal sie piesek to go wziela a potem kotek
Tak samo ze mna zbieralam sie do zakupu yorka albo amstaffa ale mam kundelke ze schroniska mimo to jednak planuje wreszcie jakiegos rasowca kupic
Tez jestem taką psią mamą wszystkie zwierzaki bym przygarnela do siebie 2 lata temu mialam jamnika ktorego zabił samochód bardzo to przezyłam i nie tylko ja nie chcialam juz miec wiecej psa ale w tamtym roku tez kupilismy z mezem jamnika mamy sentyment do jamnikow moze wkrotce udamy sie do schroniska i kupimy pieska ale juz wiekszego do wybiegu moja mama ma psa zabranego ze schroniska i piesiu jest super,pilnuje domku i odwdziecza sie za to ze zostal zabrany
E - nie są takie straszne - są całkiem słodziutkie - i nie są takie obrzydliwe jak te polne - dzikie- są 2 razy mniejsze i kolorowe, i te dziubki maja takie fajniutkie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum