witam: ) juz po usg jest tetno !!!:D serduszko bije 98/min:D jestem spokojniejsza:) ale lekarza martwia te bole;/ to nie jest normalne narazie bede pod stala opieka zobaczymy moze mina jestesmy dobrej mysli dziekuje za wsparcia
paleczka22, długo sięnie odzywałaś ale na szczęście jest dobrze,teraz tylko spokój Ci pomoże.Zajmij się czymś innym niż myśleniem co będzie itd., bo gdybanie jest najgorsze. Pozdrawiam i trzymaj się zdrowo wraz z bobasinką.
wczoraj byla ciotka i mowila ze jej to ciagle brzuch "skakal" i widacbylo jak sie dzidzia "wypycha" rekami i nogami , a moj brzuch tylko "faluje" a ona wygladala tak samo jak ja , tez ogolnie szczupla i duzy spiczasty brzuszek... a wy jak mialyscie , bo ciagle o tym mysle teraz , a wizyte mam dopiero za 2 tyg
Profil: Imię: Alicja
Im. dziecka: majowy dzidź
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-07, 06:59
A ja się boję tego ze jednak dostanę okres. Leżą przede mną co prawda 2 pozytywne testy ciążowe ale brzuch mnie czasem pobolewa, zwłaszcza jak wstaję i rano i wieczorem. Jeszcze boję się myslec ze fasolka jest na tyle silna ze zagosci we mnie na cale 9 m-cy
Jak 2 testy są pozytywne to fasolka na pewno jest w brzuszku A bóle brzucha są właśnie takie jak na okres ja też tak miałam. Trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum