Profil: Imię: Alicja
Im. dziecka: majowy dzidź
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-29, 12:27 pierwsze objawy ciąży nie potwierdzone badaniem gin
Tak się zastanawiam, czy ta bardzo wczesna ciąża czyli taka bezpośrednio przed terminem miesiączki, lub tuż po nim daje jakieś wyjątkowe objawy? Z rozmów z koleżankami wiem, ze bywa bardzo różnie, bo czasem piersi prawie od razu bolą, a czasem dopiero po kilku tygodniach od zajścia. Jak było w Waszym przypadku? Moze bół brzucha coś sygnalizował, albo przeczucie?
Ja miałam objawy jak na @ . I byłam pewna że ją dostanę . Bolały mnie piersi i miałam bóle krzyża. A gdy @ nie przyszła zrobiłam test ciążowy i ukazały się piękne 2 kreseczki
Ja czułam ze jestem w ciąży bo to sie wie nie pojawiła się miesiączka a mam zawsze regularne ale jeszcze dla potwierdzenia,zrobilam 2 testy i wyszły pozytywnie a póżniej do lekarza
A u mnie to pierwszy moj Misio cos zauwazyl .
Ogolnie objawy mialam takie ze zaczelam miec straszny apetyt , a wczesniej to jadlam jak ptaszek , niesamowita sennosc !! zasypialam prawie ze na stojaco!! i czulam sie jakas taka spuchnieta no i brak miesiaczki
[ Dodano: 2008-08-01, 09:03 ]
i jeszcze mialam straszna ochote na sex moglam na okraglo
w pierwszym miesiacu tez mialam straszna ochote na sex teraz raczej nie, chociaz w snach owszem pamietam ze narzekalam na bolace i swedzace sutki zrobily mi sie bardzo wrazliwe na dotyk i w ogole powiekszyly mi sie piersi teraz to mi sie w wiekszym staniku nie mieszcza kiedy miala nadejsc miesiaczka czulam sie jak to przed nia pobolewal dol brzucha piersi wlasnie itd mama powiedziala mi ostatnio ze strasznie dupa mi urosla, gdy powiedzialam o tym mojemu to przyznal racje a ja bylam w szoku bo niczego nie zauwazylam (przeciez nie widze siebie od tylu! ) hm hm i od miesiaca glownie poranne i wieczorne mdlosci i caly czas jestem glodna ale odnotowuje niemal zupelny brak apetytu... poza nielicznymi zachciankami jakie miewam, tak jak np. wczoraj na parowki
a i z ta sennoscia to prawda ze zdziwieniem zauwazylam ze jak kiedys chodzilam spac najwczesniej o polnocy tak teraz juz kolo 19 mialam ochote isc spac i czesto juz o 21-22 leze w lozku, a teraz to non stop jestem spiaca nawet na pare godzin po obudzeniu sie (choc spalam 9 godzin!) moglabym spac i spac
A ja mam caly czs ochote na sex i caly czas uprawiamy , byla mala przerwa po moim krwawieniu bo mialam blokade i Misia inaczej zaspokajalam , ale teraz juz wszystko ok i dalej uprawiamy sex , nie mamy zadnych przeciwwskazan i bardzo mi to poprawia samopoczucie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum