Witam , staramy sie z mezem o dziecko kilka miesiecy i nic , ostatnia @ mialam 10 lipca i narazie nic , mam ogromna nadzieje ze tak pozostanie , od kilku dni mam temperature 36,8-37,6 ( np wczoraj o 17 mialam 37,2 a dzis o 17 tez 37,2 ) , boli mnie czesto podbrzusze , czesto chodze siusiu , mam troche wiecej sluzu niz zawsze , dzis rano robilam sobie test ale nie z porannego moczu i wyszedl negatywnie , co myslicie na ten temat bo ja juz sama niewiem co mam robiC , jak myslicie sa wieksze szanse na tak czy na nie ?
minula test najlepiej zrobić z porannego moczu i w dniu spodziewanej @. Ja temperaturę mierzyłam zawsze rano po przebudzeniu jak jeszcze nie wstałam z łóżka . Zrób jeszcze raz test ale rano . Życzę Ci upragnionej fasolki A ilu dniowe masz cykle i kiedy miałaś dostać @ ?
czyli już 5 dni spóźnia Ci się @. Objawy mogą wskazywać na ciążę ale może być też coś z hormonami . Zrób test z porannego moczu już powinien wyjść wiarygodny. A najlepiej iść na bete wtedy będziesz miała 100% pewności .
Witam , to ponownie ja , dzis zrobilam sobie rano test i niestety wyszedl negatywnie , przed wstaniem z lozka temperatura byla 36,8 , wczoraj rano byla taka sama a w ciagu dnia wzrosla do 37,3 , jesli chodzi o badanie krwi to ja mieszkam w londynie i na poczatku musze isc do gina zeby dal mi skierowanie bo inaczej nikt nie zrobi mi badania , jesli @ nie bedzie do niedzieli to w poniedzialek zadzwonie i sie umowie na wizyte , juz dzis brzuch mnie tak nie boli mocno jak w ostatnich dniach ale nadal czesto chodze robic siusiu , bede wam pisac co i jak bo juz powoli dostaje w glowe wiem ze to glupie ale same napewno wiecie jak to jest , juz zaczynam watpic ze cos nam wyszlo
[ Dodano: 2008-08-15, 15:00 ]
Witam , to ponownie ja , znalazlam polskiego ginekologa i wlasnie dzis wybieram sie do niego ale dopiero o 20;40 . TRZYMAJCIE KCIUKI
Wiesz jak ja zaszlam w ciaze to tez na oczatku mialam stan podgoraczkowy ale jesli jest to tylko stan podgoraczkowy to jest dobrze ale jesi goraczka sie zwieksza to powinnas sie zglosic do lekarza co do siusiu to do tej pory czesto sikam poniewaz mam ucisk na pecherz mam nadzieje ze sa wiekrze na tak:):)powinnas isc do lekarza...:)pozdrawiam
Witam , bylam wczoraj na wizycie ale dzidziusa nie ma , ale wykryl przyczyne dlaczego tak dlugo nie moglam zajsc w ciaze , mam na lewym jajniku torbiela , przepisal mi leki , trafilam na super lekarza , powiedzialam mu ze bardzo chce byc mama a on w czasie robienia usg obiecal mi ze na tym telewizorku napewno go zobacze ze on zrobi wszystko zebym zaszla , narazie mam brac leki , 1 wrzesnia mam nastepna wizyte i bedziemy dalej robic cos w tym kierunku .Pozdrawiam
minula to dobrze że trafiłaś na super lekarza . To teraz bierz leki jak wyleczysz torbiel to dzidzia przyjdzie na pewno Życzę Ci szybkiego wyleczenia i szybciutkiego zajścia w ciążę Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum