Hej dziewczyny aga no to dzisiaj się napracowałaś . Teraz się połóż i odpoczywaj bo calineczka dobrze pisze że dzidzia może chcieć na świat po takim sprzątaniu Co do porodu to ja miałam bóle w krzyżu i skurcze .
iza jak tam dzisiaj samopoczucie ? Ja też jestem z tych co mają niskie ciśnienie . Dzisiaj u mnie jest bardzo duszno i mnie trochę głowa boli .
HEJ Dziewczyny ANEtA juz mi lepiej koszmarne byly 2 dni strasznie sie czulam z tym niskim cisnieniem u Nas to jest nie zaciekawie AGA wlasnie uwazaj na sprzatanie,wieszanie firanek,mycie okien bo mozesz wczesniej urodzic teraz juz mozna bo masz ciąze donoszoną pozdrawiam Was Spokojnej Nocki
Cześć dziewczyny!
Dziśbyłam na zapisie KTG i wszystko wskazuje na to że mojej bobasinie nie spieszy się na świat.Lekarz się śmiał że muszę jeszcze poczekać być może do końca bo nawet w badaniu nic nie wskazuje na to że coś się zaczyna, tak więc trzeba czekać i nawet sprzątanie mi nic nie przyspieszyło.Może to i dobrze.Pogoda dziś u mnie kiepska ale za to głowa mnie dziś nie boli, piszcie co u Was? Pozdrowionka.
Witam aga widocznie dzidzi w brzuszku u mamusi jest najlepiej Dopiero zerknęłam na suwaczek i widzę że mieliście 15 rocznicę ślubu Wszystkiego Najlepszego Mieliście jakieś przyjęcie z tej okazji ?
Hej!
Dzięki bardzo.Miało być przyjęcie w restauracji, ale gdy okazało się że jestem w ciąży to plany wzięły w łeb.Było tylko skromne przyjęcie w domu. Też było fajnie,tylko dlatego że powiedziałam że nie będę specjalnie wydawać pieniędzy na jakiś exstra ciuch ciążowy bo to zbędny wydatek a wydatku i tak jest sporo.Wszystko się teraz zbiegło z narodzinami bobasiny, dziewczyny do szkoły,jedna zaczyna gimnazjum więc koszty są większe, zaraz potem we wrześniu urodziny mojej siostry 40-ste,też ma być impreza ale ja nie wiem czy pójdziemy.., potem jeszcze wesele ale to też wątpliwa sprawa.Zresztą sama wiesz jak to jest jak pojawia się w domu mała istotka,naokrągło tylko wydatki a starsze też potrzebują sięubrać i wogóle.
aga na urodziny może bym się jeszcze wybrała . Ale wesele to już odpada nie poszła bym z takim maleństwem na ślub. Co do wydatków to wiem że jest ich sporo . Dlatego mam nadzieję że szybko u nas pojawi się druga dzidzia . Trzymam wszystkie rzeczy i ciuszki po Dominiku będzie mniejszy wydatek .
Calineczko ja rzadko mam problemy z ciśnieniem . Ale jak już się zdarzy to nie wiem co mam ze sobą zrobić . Głowa boli i puls mam wtedy wysoki - ja to wtedy mówię że ciśnienie mi nawala
Ja już też uciekam spać do jutra dziewczyny pa
Aneta, pewnie masz rację że tak robisz u mnie po tylu latach to raczej nie było do przewidzenia tym bardziej że przez tyle lat się leczyłam i lekarz powiedział że dzieci to już nie będę mieć a tu stał się cud, i po 12 latach będę znów mamą.Pozdrawiam Cię serdecznie, pa.
Aga to pewnie jesteś bardzo , bardzo szczęśliwą przyszłą mamą Tym bardziej że myślałaś że już więcej nie będziesz miała dzieciaczków. A tu taka miła niespodzianka - buziaki dla Was
Hej dziewczyny aga co tam u Ciebie bo widzę że zostało do porodu 6 dni . A może już jesteś szczęśliwą mamusią
U mnie pogoda super . Mój Dominik już nie chce spać w dzień Tak to zawsze miałam 2 godzinki dla siebie i mogłam coś porobić . Dziewczyny nie wiecie do kiedy dziecko sypia w dzień. Myślałam że tak do 3 latek a mały już 4 dzień nie śpi.
Dołączam się do Calineczki - Miłego dnia Wszystkim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum