Wysłany: 2008-08-03, 18:57 Pogaduszki mamusiek....i nie tylko
temacik dla przyszłych mam dla tych co sie dzidzi spodziewaja i dla tych co o dzieciach jeszcze nie myslą .. czyli jednym słowem o wszystkim i o niczym
calineczko mojemu synkowi żadna pogoda nie przeszkadza On by cały dzień siedział na podwórku skinnybitch to pewnie Ci się nie chciało iść do pracy po urlopie iza dzięki - śniadanie nie zjedzone bo czasu nie miałam ale załapałam się na obiad Dzisiaj zupa grochowa
skinnnybitch to prace masz super Ja też kiedyś opiekowałam się dzieciakami dobra szkoła na przyszłość iza to wpadaj na grochówkę zapraszam U mnie za pomidorówką to mąż z synkiem przepadają . Zawsze im się buzia cieszy jak jest pomidorowa
Hej u nas dalej pogoda do niczego . Byliśmy na spacerku ale krótkim . Trzeba trafić na chwilę kiedy deszcz nie pada. Okropna pogoda jak na sierpień A co tam u Was dziewczyny słychać
Hej, u mnie pogoda dziś bardzo ładna i nie ma co narzekać , jeszcze się tocze i czekam jak na zmiłowanie żeby dzidzia wkońcu zechciała wyjść na świat. Moje starsze latorośle siedzą przed komputerem albo przed telewizorem i tak upływa im czas. Mąż w pracy więc nawet nie wychodzę z domu bo trochę się boję sama gdzieś dalej wyjść. I tak mija kolejny dzień oczekiwań.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum