Ja się nie musiałam męczyć bo mi mleko ciurkiem leciało Wiadomo że na początku troszkę bolało ale mogłam to kontrolować i przestawałam ściągać.
Co do niani to dla świętego spokoju męża możecie kupić
Ja jeszcze kiedyś myślałam nad kupnem monitoru oddechu . I jak będę miała drugie dziecko to pewnie kupie.
alexa87 widzę że u ciebie to prawie wszystko gotowe , a ja dopiero zaczynam szykowac wyprawkę. W sumie to mi tylko ciuszki odpadaja- tych mam pod dostatkiem, no może jeszcze jakiś ciepły kombinezon i ciepła czapa na spacerki.
Swoją drogą temat super zwsze rady innych sie przydadzą!!
no wlasnie ja tez mam mnostwo tych ciuszkow hehe nie wiem gdzie je klasc juz ja wlasnie jeszcze nad niania elektroniczna sie zastanawiam i laktator musze chyba kupic
a ja myślę i myślę nad tym przewijakiem. dziewczyny, kupujecie? długo dziecko na nim będzie można przewijać? bo jak zacznie siadać, to chyba już się nie sprawdzi?
ja nie miałam żadnego przewijaka nawet o nim nie pomyślałam . Miałam kupione podkłady po przewijania kładłam na łóżku i przebierałam . A taki przewijak jest chyba dobry do momentu jak dziecko nie zacznie się obkręcać z plecków na brzuszek .
No wlasnie , dlatego dla mnie odpada przewijanie na lozku , zwlaszcza na poczatku , po porodzie , bo potem nie bedzie tu juz chyba taki problem..Tak sobie wymyslilam ze kupie ten przewijak na lozeczko kladziony i bede na tym przewijac . Gdybym miala wiecej miejsca kupilabym szafke przewijak i jak dziecko juz by wyroslo uzywala jako szafke.
Ja pamiętam, że jak moje dzieci były małe , to nie stosowałam przewijaków. Wolałam łóżeczko z regulacją "poziomu". Bo przewijaki są fajne, ale dzieciątko szybko rośnie, więc dłudo nie posłuży.
przewijaki są fajne, ale dzieciątko szybko rośnie, więc dłudo nie posłuży.
ale mimo to zdecydowałam się kupić. posłuży najpierw przy pierwszym dziecku, potem przy drugim, potem siostra z niego skorzysta, więc posłuży kilku dzieciaczkom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum